Who looks outside

dreams

Who looks inside

awakens

1 - op - 1 coaching


Let's dive in!

Hoe zou het zijn als jij volledig in je kracht zou staan? Als jij je intuïtie en wijsheid kunt gebruiken in je leven? Als jij je vrij voelt om je uit te spreken, je grenzen aan te geven, je verlangens nieuw leven in te blazen? Op het moment dat jij in contact staat met je hoofd, hart en buik zul je vanuit deze sterke verbinding contact kunnen maken met de wereld om jou heen.

In een traject van 6 sessies gaan we samen op reis in jouw onderbewustzijn. Door contact te maken met jouw lichaam en de wijsheid die het in zich draagt, komen we veel meer te weten dan jouw hoofd kan bedenken. We gaan een transformatieve reis tegemoet, waarin je op een diepe laag blokkades loslaat en ruimte creëert waar energie weer vrij kan stromen. Onder andere door middel van visualisaties, energiewerk, en opstellingen kijken we naar wat vastzit en los mag komen.


Echte verbinding met jezelf gaat over het aankijken en aanvaarden van alle delen van jezelf. Toch is deze 'natuurlijke aard' voor veel vrouwen helemaal niet vanzelfsprekend. In je lijf zit vaak pijn en emoties opgeslagen, in je mind overtuigingen die ervoor zorgen dat jij je kleiner maakt dan je bent, je aanpast, of je mening voor je houdt. Deze gevoelens weerhouden je er (onbewust) van om te groeien, te stralen, het leven ten volste te ervaren!


Wil je meer uit je hoofd en meer in je lijf? Merk je dat het steeds meer moeite kost om te blijven rennen in de snelheid van onze huidige maatschappij? Weet jij ergens dat er veel meer in jou zit dan dat er nu uitkomt? Zeg jij JA tegen meer creativiteit, meer plezier, meer flow in jouw leven?

Op het moment dat jij echt weer ín je lichaam kan zakken, en niet meer vanuit je hoofd hoeft te reageren, komt er een levensenergie op gang waar je U tegen zegt! Je zult veel meer rust ervaren in je leven en voelen dat de juiste dingen op het juiste moment op je pad komen. Dat er veel meer moeiteloosheid kan ontstaan als je je behoefte aan controle los kunt laten. Dan wijst het leven je de weg!Dit coachtraject is voor jou als je:


༄ voelt dat er meer in jou zit dan nu zichtbaar is

༄ je meer wilt laten leiden door je vrouwelijke energie en zachte kracht

༄ zoekt naar meer rust, plezier en vervulling in je leven

༄ klaar bent om los te laten wat jou niet meer dient

༄ meer wilt leven wie je werkelijk bent, in plaats van wie je geleerd hebt te zijn

༄ je meer wilt thuisvoelen in je lichaam en in jezelf

༄ beter contact wilt maken en uiting wilt geven aan je verlangens en behoeften

༄ graag je grenzen beter wilt aangeven

༄ jezelf meer wilt ont-wikkelen en niet terugdeinst voor een deepdive in jouw onderbewustzijn

༄ een nieuwe versie van jezelf geboren wilt laten worden!Informatie


Wat krijg je?

Een uitgebreid intakegesprek

6 coachsessies van minimaal 1,5 uur

Contact via whatsapp tussen de sessies door

Een half jaar gratis deelname aan de maandelijkse vrouwencirkel


Kosten: € 1695,- incl BTW