Blog

Hier schrijf ik regelmatig verhalen en blogs ter inspiratie!

POTJES

"Je hebt er toch een gezond kind voor teruggekregen?"

Over het belang van voelen en verwerken van je emoties na de bevalling.

Lees meer

KILIMANJARO

Lees nu tijdelijk mijn verhaal over het beklimmen van de Kilimanjaro! Over door blijven gaan, ondanks dat dingen soms lastig zijn. Over het belang van kleine stapjes zetten, omdat je alleen dán komt waar je wilt komen.

Want, pain is temporary & joy is forever

Lees meer

BUIK VOL ZORGEN

Ze zit, knieën onder haar lijf getrokken. Hangend tegen een van de flanken van de bank. Ze heeft koude voeten, ondanks dat ze dikke sokken aan heeft. Ze heeft er een kussen bovenop gelegd. In de woonkamer brandt een lamp, maar die geeft niet voldoende licht om de kamer mee te vullen. Er hangt een schemer om haar heen. Het scherm van haar laptop geeft een kunstmatige gloed over haar gezicht.

Lees meer

LAAT LOS

Ik stond deze week voor een rood licht te wachten. Met de auto, einde van de dag, ik staarde met lichte vermoeidheid wat uit het raam. Mijn blik gleed naar een man van in de zestig, die druk doende was zijn trottoir vol herfstbladeren schoon te vegen. Hij had zijn jas over de heg gelegd, het zag eruit alsof hij zich al enige tijd inspande om dit klusje te klaren. Terwijl ik daar zo naar zat te kijken, zag ik hem iets opmerkelijks doen.

Lees meer