Belly Circle


Ook voor zwangeren organiseer ik vrouwencirkels. Een zwangerschap is een periode waarin een hoop gebeurt in je leven en je lijf. Het kan heel fijn zijn om hierover te kunnen delen, met vrouwen die in dezelfde fase zitten. Een zwangerschapscursus, voorlichtingsavond of zwangerfit is wezenlijk anders dan een Belly Circle. Tijdens een vrouwencirkel met alleen maar zwangeren zul je ervaren hoe het is om je op een dieper niveau met andere vrouwen te verbinden. Ook zul je de helende werking ervaren van het uiten van je emoties en kwetbaarheid in een veilige setting.

Ik geloof dat het belangrijk is dat vrouwen tijdens hun zwangerschap meer contact maken met hun lichaam en hun vrouwelijkheid. Een zwangerschap nodigt je uit om op een dieper niveau contact te maken met jezelf en nieuwsgierig te zijn naar wat je daar aantreft. Het kan een ontzettend bijzondere transformatieperiode zijn. Steun en sisterhood is hierbij wat mij betreft een must. Op het moment dat jij gezien en gehoord wordt, in alles waar je mee rondloopt, leer je kracht en vertrouwen te putten uit de wijsheid van je lichaam. Je lichaam wijst je als het ware de weg.

Onze baarmoeder is van nature een plek van creatie en nieuw leven. Bij veel vrouwen is dit echter ook de plek waar veel blokkades en emoties opgeslagen kunnen zijn. Het uiting geven aan deze emoties kan ervoor zorgen dat het veiliger wordt om weer meer in je lichaam te zakken. Dit is enorm waardevol en belangrijk als je zwanger bent of gaat bevallen!


Praktisch:

Een Belly Circle vindt 1 keer per maand plaats. We behandelen vaak een bepaald aansluitend thema.

Inloop vanaf 19.15 uur, start 19.30 uur. We eindigen tussen 21.30 en 22.00 uur.

Er is plek voor maximaal 8 vrouwen.

Bijdrage € 15,00, contant mee te brengen of overmaken op NL56RABO0141461810 tnv LA van der Mijl.

Ik meld me aan!