Who looks outside

dreams

Who looks inside

awakens

1 - op - 1 coaching


Let's dive in!

Hoe zou het zijn als jij volledig in je kracht zou staan? Als jij helemaal authentiek jezelf kunt zijn? Als je vanuit alignment met je hoofd, hart & buik, contact kunt maken met de wereld om je heen?


In een coachtraject ga je een transformatieve reis tegemoet waarin je op een diepe laag blokkades loslaat en ruimte creërt zodat je levensenergie weer vrij kan stromen! Dit brengt je enthousiasme, avontuur, liefde voor het leven! Je leert je lichaam meer eren en luisteren naar alle wijsheid die het je te vertellen heeft.  


Zeg jij JA tegen meer creativiteit, meer plezier en joy in je leven?

Op het moment dat jij echt weer ín je lichaam kan zakken, en niet meer vanuit je hoofd hoeft te reageren, komt er een levensenergie op gang waar je U tegen zegt! Je zult veel meer rust ervaren in je leven en voelen dat de juiste dingen op het juiste moment op je pad komen. Dat er veel meer moeiteloosheid kan ontstaan op het moment dat alles mag gaan zoals het gaat. Dan wijst het leven je de weg!


Ga je met me op pad?


Dit coachtraject is voor jou als je:


༄ Klaar bent om contact te maken met jouw ware kracht

༄ Meer vanuit je essentie wilt leven

༄ Zoekt naar meer flow, avontuur, liefde en joy in je leven

༄ Je binnenwereld en buitenwereld meer met elkaar wilt samenbrengen

༄ Je meer wilt thuisvoelen in je lichaam en in jezelf

༄ Thuis wilt zijn in je bekken

༄ Beter contact wilt maken en uiting wilt geven aan je verlangens en behoeften

༄ Jezelf meer wilt ont-wikkelen en niet terugdeinst voor een deepdive in jouw onderbewustzijn

༄ Klaar bent een nieuwe versie van jezelf geboren wilt laten worden!
Informatie


Een coachtraject begint altijd met een intakegesprek live of via Zoom. We maken kennis met elkaar, voelen of er een match is en onderzoeken waar jouw wens voor groei en transformatie ligt.

Een traject is helemaal op jou en je proces afgestemd, ik zoom in op wie jij in wezen bent en wat er nodig is zodat jij nog meer jouw eigen essentie kunt voelen en van daaruit kunt bewegen.

Duurzame en blijvende verandering vergt tijd. Om deze reden biedt ik geen losse sessies aan. Het traject dat ik aanbied bevat 4 of 6 sessies, zodat je op een grondige en diepgaande manier kunt transformeren.


4 sessies | € 750,00

6 sessies | € 1100,00