Expeditie Home

Become who you are destined to be

Expeditie Home

Ga je mee op reis?


Verlang jij naar een rijker en vervullender leven? Een diepere verbinding met jezelf en anderen?

Voel je dat het de hoogste tijd is dat jij je allermooiste leven gaat leven?


Wat als jij al je jassen uittrekt?

Wat als jij nog meer gaat leven vanuit enthousiasme en verlangen?

Als jij voluit JA zegt tegen het leven?


Als je JA zegt tegen het leven en wie jij werkelijk bent, tegen jouw eigen authentieke leven, zul je steeds meer ervaren wie je werkelijk bent. Je leert luisteren naar jouw innerlijke stem, die jou de weg wijst op het pad, in plaats van luisteren naar wat je altijd geleerd hebt te doen. Je leert je eigen kompas te zijn. En, dit brengt jou je grootste geluk, vrijheid, voldoening, kracht en joy!

Wat kom je tegen als je JA zegt tegen het leven? Je ontmoet als het ware elke plek waar jij nog geen JA kunt zeggen tegen je authentieke zelf. Als uitnodiging; om te onderzoeken wat jij los kunt laten wat niet werkelijk bij jou hoort en wat je vast te pakken hebt. Je ervaart meer richting en rust, als je doet wat kloppend is voor jou. Én, maak je klaar om de nieuwste beste versie van jezelf te ontmoeten; vol levenslust en energie!

Durf jij het aan om de levenskunstenaar in jezelf wakker te maken? Deze de leiding over jouw leven te geven en je te laten verrassen met wat voor schitterends er allemaal op je pad mag komen?

In dit groepstraject van 4 maanden ga je mee op AVONTUUR! Je gaat op reis in jezelf, we gaan op reis met elkaar, in verbinding met wie jij bent.

Met een hechte groep van 8 mensen creëren we een veilige setting waarin ALLES van jou welkom is. Precies zoals je nu bent, met al je liefde, plezier, je verdriet en je pijn.

Durf je in contact met andere mensen te onderzoeken wie je écht bent? Hoe mooi, want in een groep wordt je uitgenodigd om nog dieper in jezelf te zakken. Doordat de groep je zal spiegelen, je draagt waar jij dat nodig hebt en ruimte geeft aan wat er tevoorschijn wil komen, kun je een enorme leap in je ontwikkeling kunt maken! Je vind er de nodige support, ook tussen de bijeenkomsten door in een besloten Facebookgroep. Plus, er zijn altijd knuffels & schouders om even op te leunen en het is vooral ook LEUK met een groep mensen die hetzelfde pad loopt als jij doet! En... wie weet vind jij je tribe!


Verlang jij ernaar...༄ Echte innerlijke vrijheid in jezelf en je leven te ervaren?

༄ Een diepte in jezelf te ontdekken die nog onzichtbaar is?

༄ Jouw unieke boodschap of missie hier op aarde uit te gaan dragen?

༄ Jouw tribe met likeminded mensen te vinden?

༄ Meer zelfliefde te ervaren?

༄ Écht authentieke contact en verbinding te maken met anderen?

༄ Jouw binnenwereld en buitenwereld meer met elkaar te verenigen?

༄ Te voelen dat je werkelijk LEEFT?

Traject


Het traject bestaat uit:

- 4 livedagen op een prachtige plek in de natuur, in het midden van het land.

- 3 online sessies in de avond om te verdiepen en met elkaar te delen hoe het gaat.

- een 1-op-1 coachsessie met mij live of online

- opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan.


Data livedagen:

zaterdag 2 oktober 10.00 - 17.00 uur

zaterdag 30 oktober 10.00 - 17.00 uur

vrijdag 26 november 11.00 - 18.00 uur

zaterdag 18 december 11.00 - 22.00 uur


Data online sessies:

donderdag 14 oktober 19.30 - 22.00 uur

donderdag 11 november 19.30 - 22.00 uur

donderdag 9 december 19.30 - 22.00 uur
Wat gaan we doen?


Door middel van coaching, lichaamswerk, beweging en ervaringsoefeningen gaan we op onderzoek uit in jouw lijf. Wat mag er ontdekt worden? Waar valt iets te leren?

Je gaat contact maken met jouw innerlijk kind, met je JA en je NEE, met je verlangens. Met de delen in jou die nog onzichtbaar zijn. We gaan kijken naar jouw oorsprong, je blauwdruk, die de basis is van al je patronen en gedragingen. Wat klopt nog en wat is aan vernieuwing toe?

In een 1-op-1 coachsessie van 1,5 uur gaan we met z'n tweeën verder de diepte in. Deze afspraak plannen we aan het begin van het traject in, zodat je tijdens de reis nog scherper hebt waar voor jou de focus komt te liggen.

Met wie ga je op pad?


Ik ben Lynne!

Als je me zou kennen zou je weten dat ik warm, liefdevol, nieuwsgierig, avontuurlijk & verbindend ben. Ik hou ervan de diepte in te gaan - tijdens coachsessies, maar ook daarbuiten - en creeër graag een space waarin iemand zich echt veilig en gezien voelt en kan ontspannen in wie hij of zij werkelijk is. Ik krijg vaak terug dat het fijn is dat ik zo zonder oordeel naar iemand kan kijken en luisteren.

Ik ben gepassioneerd over het leven, spiritualiteit en de manier waarop wij mensen in elkaar steken! Een rode draad in mijn leven gaat over groei & ontwikkeling. Er zit in mijzelf een constante drive om mezelf uit te dagen, te groeien tot al wat ik werkelijk ben. Alle laagjes af te schudden die niet van mij zijn.

Ik geloof dat er in deze wereld van overvloed voor elk mens ruimte is om zijn of haar plek in te nemen. Ik geloof dat ieder van ons op unieke wijze een bijdrage te leveren heeft aan deze wereld. En dat hoe meer mensen in hun essentie stappen en hun licht de wereld in schijnen; hoe prachtiger deze plek wordt!


Met alle liefde help ik jou om jouw waarheid te leven. Om echt thuis te zijn in jezelf en vanuit jouw essentie een rijk en vervullend leven voor jezelf te creëren, vol liefde en verbinding!


♡  Investering


Deze prachtige, transformerende reis vraagt een investering van 1997,- (incl BTW).

Hiervoor krijg je 4 maanden intensieve begeleiding in je eigen proces.

Tijdens de livedagen zal er thee en lekkers geserveerd worden, evenals een smakelijke vegetarische lunch. Op de laatste livedag zal er ook een fijne avondmaaltijd voor je klaarstaan.

Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen, overleg even met me voor de opties!
Wil je nog meer weten?


Op het moment dat je je aanmeldt, plannen we een afspraak voor een telefonische intake. Hierdoor leer ik jou - en jij mij - al wat beter kennen en weet ik zeker dat ik je op de best mogelijke manier kan helpen. Ook kan ik tijdens het traject dan nog beter inspelen op wat er gebeurt of wat jij als persoon nodig hebt.

Heb je verder nog vragen? Wil je even contact voordat je besluit wel of niet mee te doen? Neem vrijblijvend contact met me op voor al je vragen!

Er is plek voor 8 deelnemers, dus als je de call voelt, wacht niet te lang :)