Werkwijze


Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bespreken we met elkaar waar je tegenaan loopt en wat je concreet zou willen veranderen aan de situatie. We stellen een of meer doelen op voor de volgende afspraken. Verder is het van belang te voelen of er een wederzijdse klik is, of je je prettig voelt en er genoeg vertrouwen is om het traject voort te zetten.

Als je al besloten hebt een traject te willen starten, is het ook mogelijk om een afspraak te plannen voor een intake gecombineerd met een eerste sessie. Aangezien het intake gesprek vooral gaat over inventariseren, kan het fijn zijn om daarna meteen aan de slag te gaan. Een eerste afspraak duurt dan 1,5 uur. Als je liever eerst vrijblijvend kennismaakt, is dat natuurlijk ook prima!

Het traject

Een gemiddeld traject duurt zo’n 3-5 sessies. Met behulp van verschillende coachingstechnieken, werken we samen aan het door jou gestelde doel. Door middel van de vragen die ik je stel en de oefeningen die we doen, kun je inzicht krijgen in je gedachten, je gevoel en je gedrag. Dit geeft je de kans om (onbewuste) patronen te herkennen en te veranderen. Je zult inzicht krijgen in wat je niet meer wil én wat je juist wel wil. Na afloop heb je hopelijk wat handvatten om weer vooruit te kunnen. Mocht het nodig zijn om vaker af te spreken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Locatie

Werner Helmichstraat 53, 3553 JV Utrecht

Online coaching is ook altijd een optie! Dus, woon je wat verder weg? Boek een coachgesprek online!

Tarieven


Een eerste afspraak kan altijd, vrijblijvend!

Misschien twijfel je of coaching iets voor je is, of heb je nog niet helemaal scherp waar je precies tegenaan loopt. Ik kan je helpen daar meer inzicht in te krijgen. Na dit eerste gesprek kunnen we, als jij dat wil aan de slag met jouw vraag. Ik kan een inschatting maken van hoeveel sessies er nodig zijn, maar we kunnen ook altijd per keer bekijken of je behoefte hebt aan een vervolgsessie.

De sessies bedragen € 85,- per uur. Een gesprek duurt meestal 60-75 min.

Indien je kiest voor een zakelijk traject bedragen de kosten € 140,-

Een Geboortesessie kost € 179,-. Dit is voor een sessie 2 tot 2,5 uur inclusief verslaglegging achteraf.

Deze kosten worden in veel gevallen niet vergoed door de zorgverzekering. Coaching in de zwangerschap kan soms door de verzekering vergoed worden onder 'zwangerschapsbegeleiding'. Daarnaast zijn werkgevers in het kader van persoonlijke ontwikkeling in veel gevallen bereid een coachingstraject te financieren (via bedrijfsarts of afdeling personeelszaken). Als je als zelfstandige werkt kun je de kosten voor coaching opvoeren als bedrijfskosten.

Ook kun je via een coulancebrief bij je verzekeraar een verzoek indienen tot vergoeding van de kosten. Mocht je hier gebruik van willen maken, kan ik je er een toezenden.

Ben je verhinderd voor een afspraak, dan kun je deze tot 24 uur van te voren afzeggen. Bij een niet tijdige afzegging zullen de kosten voor een consult van 1 uur in rekening worden gebracht.