Werkwijze


Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bespreken we met elkaar waar je tegenaan loopt en wat je concreet zou willen veranderen aan de situatie. We stellen een of meer doelen op voor de volgende afspraken. Verder is het van belang te voelen of er een wederzijdse klik is, of je je prettig voelt en er genoeg vertrouwen is om het traject voort te zetten.

Als je al besloten hebt een traject te willen starten, is het ook mogelijk om een afspraak te plannen voor een intake gecombineerd met een eerste sessie. Aangezien het intake gesprek vooral gaat over inventariseren, kan het fijn zijn om daarna meteen aan de slag te gaan. Een eerste afspraak duurt dan 1,5 uur.

Het traject

Een gemiddeld traject duurt zo’n 3-5 sessies. Met behulp van verschillende coachingstechnieken, werken we samen aan het door jou gestelde doel. Door middel van de vragen die ik je stel en de oefeningen die we doen, kun je inzicht krijgen in je gedachten, je gevoel en je gedrag. Dit geeft je de kans om (onbewuste) patronen te herkennen en te veranderen. Je zult inzicht krijgen in wat je niet meer wil én wat je juist wel wil. Na afloop heb je hopelijk wat handvatten om weer vooruit te kunnen. Mocht het nodig zijn om vaker af te spreken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Locatie

Werner Helmichstraat 53, 3553 JV Utrecht

Online coaching is ook altijd een optie! Dus, woon je wat verder weg? Boek een coachgesprek online!

Tarieven


Een intake duurt 45-60 min en kost € 60,-. Wil je graag eerst even kennismaken? We kunnen eerst een belafspraak inplannen om even te connecten.

De overige sessies bedragen € 85,- per uur. Een gesprek duurt meestal 60-75 min.

Indien je kiest voor een zakelijk traject bedragen de kosten € 125,-

Een Geboortesessie kost € 179,-. Dit is voor een sessie 2 tot 2,5 uur inclusief verslaglegging achteraf.

Ben je verhinderd voor een afspraak, dan kun je deze tot 24 uur van te voren afzeggen. Bij een niet tijdige afzegging zullen de kosten voor een consult van 1 uur in rekening worden gebracht.