Vrijheid is

durven groeien

van wie je

denkt te zijn

naar wie je

werkelijk bent.


About me


Hoi! Ik ben Lynne.

Als je me zou kennen zou je weten dat ik warm, liefdevol, nieuwsgierig, avontuurlijk & verbindend ben. Ik hou ervan de diepte in te gaan - tijdens coachsessies, maar ook daarbuiten - en creeër graag een space waarin iemand zich echt veilig en gezien voelt en kan ontspannen in wie hij of zij werkelijk is. Ik krijg vaak terug dat het fijn is dat ik zo zonder oordeel naar iemand kan kijken en luisteren.

Ik ben gepassioneerd over het leven, spiritualiteit en de manier waarop wij mensen in elkaar steken! Een rode draad in mijn leven gaat over groei & verandering. Er zit in mijzelf een constante drive om mezelf uit te dagen, te groeien en te ontwikkelen tot al wat ik werkelijk ben. Alle laagjes af te schudden die niet van mij zijn.

Ik geloof dat er in deze wereld van overvloed voor elk mens ruimte is om zijn of haar plek in te nemen. Ik geloof dat ieder van ons op unieke wijze een bijdrage te leveren heeft aan deze wereld. En dat hoe meer mensen in hun essentie stappen en hun licht de wereld in schijnen; hoe prachtiger deze plek wordt!My Values


Verbinding

Hoe kun je je weer verbinden met alles in jou en vanuit daar ook verbinding maken met de wereld om je heen? In verbinding met jou, help ik je met dit proces.

Waarheid

Waar waarheid wordt blootgelegd, ontstaat rust. Door te voelen en zien wat écht jouw waarheid is, kun je deze ook gaan erkennen en leven.

Ontwikkeling

We zijn hier om ons te ontwikkelen, om te groeien en te leren. We ont-wikkelen ons van laagjes conditionering om zo dichterbij onszelf te komen.

Vrijheid

Innerlijk vrij zijn betekent dat je in het hier & nu kan kiezen; zonder dat regels, oordelen of patronen jouw keuzes en realiteit beïnvloeden.