Ik ben Lynne!


Als ik mezelf in 5 woorden mag beschrijven dan zou dat zijn:

| Verbindend | Authenticititeit | Avontuur | Mensen | Ontwikkeling |

Als verloskundige heb ik jarenlang het prachtige proces van zwangerschap & geboorte mogen meemaken. Heel bijzonder om zo dichtbij mensen te staan tijdens zo'n unieke en levensveranderende gebeurtenis als een bevalling. Een vrouw die zwanger is verandert en ontwikkelt zó veel, ook als ze dat zelf niet eens zo in de gaten heeft. Met daarbij een baring als ultieme uitdaging die je als vrouw kunt aangaan met de natuur, zoveel oerkracht en echtheid bij elkaar, fantastisch!

Door de ontdekkingsreis die ik zelf aangegaan ben, om de echte pure verbinding met mezelf volledig te herstellen, me te ontdoen van allerlei laagjes en patronen die niet van mij zijn en me niet meer dienen, merk ik ook dat er nog heel veel kwaliteiten tevoorschijn komen die lang verborgen zijn gebleven. En dat heeft geresulteerd in Spring Coaching en de diensten die ik hiermee aanbied. Ik wil vrouwen inspireren en motiveren op dit mooie, maar uitdagende pad. Op elk pad van verandering en transitie die je als (jong)volwassen vrouw kunt tegenkomen. En zoals vaak met een avontuur; het is geen gestroomlijnd pad, anders had je het allang zelf gelopen. En hier en daar gaat het gepaard met klimmen en diep afdalen, met een struikelpartij of een bergtop waar geen eind aan lijkt te komen. Vertrouwen dat elke kleine stap er één in de goede richting is, is wat je nodig hebt.

Ik kan goed aanvoelen wat er bij jou speelt. Ik kan tussen de regels door luisteren, naar wat er niet gezegd wordt en jou wijzen op denkfouten en incongruenties. Op een liefdevolle manier begeleid ik je door middel van oefeningen en verdiepende vragen steeds meer richting jouw doel.


Opleidingen

Ik heb in 2014 de Coachopleiding voor Verloskundigen gevolgd van Amethist in Amersfoort. In 2018 is Spring Coaching geboren en besloot ik een vervolgopleiding te gaan doen voor meer verdieping. Bij NONONS in Amsterdam volgde ik datzelfde jaar de Coach Intensive, die ervoor zorgde dat ik mijn rugzak meer kon vullen en nog beter kon coachen.

Dit najaar ben ik gestart met het vervolg daarvan, Coach Expert, een intensief jaar waarbij ook de behandeling van complexere trajecten uitgebreid aan bod komt. Daarnaast doe ik met regelmaat aan intervisie en volg ik bijscholingen om mijn kennis bijgespijkerd te houden.

Mijn manier van coachen is gebaseerd op het gedachtegoed van ACT, TA, systemisch werk en Voice Dialogue.

Ik ben aangesloten bij de KNOV, de beroepsvereniging voor verloskundigen en bij de LKPZ.