Magic happens

When women

Gather

Vrouwencirkels


In een vrouwencirkel wordt je gedragen door elkaar. Er ontstaat ruimte, rust en wijsheid door samen te zijn. Door te praten, te dansen, te zingen, stil te zijn. Het is mijn verlangen om vrouwen met elkaar te verbinden om samen te groeien. Ik wens elke vrouw een groep vrouwen waar ze op terug kan vallen. Waar ze kracht uit kan putten, door wie ze telkens weer opnieuw herinnerd mag worden aan haar essentie en schoonheid.


Als volwassen vrouw heb je vaak verschillende rollen te vervullen; je bent zus en dochter, je bent misschien moeder, collega, vriendin en partner. Alleen vergeten we soms dat je in de eerste plaats vrouw bent. Vrouw zijn, betekent dat je contact kunt maken met je zachte, ontvankelijke kant. Dat je aandacht geeft aan wat er in jou leeft, je emoties en gevoelens. Dat je in verbinding bent met iedereen om je heen en bovenal in verbinding bent met jezelf. We leven in een snelle, 'mannelijke maatschappij, is het voor vrouwen steeds lastiger om zich echt goed te verbinden met dat vrouwelijke. En dat is juist waar de wereld van opknapt! Jij kunt al je andere rollen nóg beter vervullen, als er ook voldoende aandacht is voor de vrouw die jij bent. En in een vrouwencirkel ben jij enorm welkom.  


Praktisch:


De Sister Circle vindt 1 keer per maand plaats.

Inloop vanaf 19.15 uur, start 19.30 tot 22.00 uur.

Bijdrage voor de avond € 20,00 - over te maken op reknr NL56 RABO 0141461810 of contant meenemen.


Adres: Musicallaan 13c, Utrecht.

Trek gemakkelijk zittende en luchtige kleding aan! We zitten op de grond en de temperatuur op de locatie is aangenaam warm :)

Ik meld me aan!