Maak vrijblijvend een afspraak voor een intake om te kijken wat ik voor je kan betekenen!

TARIEVEN

Een eerste afspraak kan altijd, vrijblijvend!

Misschien twijfel je of coaching iets voor je is, of heb je nog niet helemaal scherp waar je precies tegenaan loopt. Ik kan je helpen daar meer inzicht in te krijgen. Na dit eerste gesprek kunnen we, als jij dat wil aan de slag met jouw vraag. Ik kan een inschatting maken van hoeveel sessies er nodig zijn, maar we kunnen ook altijd per keer bekijken of je behoefte hebt aan een vervolgsessie.

De sessies bedragen € 85,- per gesprek.

Indien je kiest voor een zakelijk traject bedragen de kosten € 140,-

Een Geboortesessie kost € 199,-. Dit is voor een sessie 2 tot 2,5 uur inclusief verslaglegging achteraf.

Deze kosten worden in veel gevallen niet vergoed door de zorgverzekering. Coaching in de zwangerschap kan soms door de verzekering vergoed worden onder 'zwangerschapsbegeleiding'. Daarnaast zijn werkgevers in het kader van persoonlijke ontwikkeling in veel gevallen bereid een coachingstraject te financieren (via bedrijfsarts of afdeling personeelszaken). Als je als zelfstandige werkt kun je de kosten voor coaching opvoeren als bedrijfskosten.

Ook kun je via een coulancebrief bij je verzekeraar een verzoek indienen tot vergoeding van de kosten. Mocht je hier gebruik van willen maken, kan ik je er een toezenden.

Ben je verhinderd voor een afspraak, dan kun je deze tot 24 uur van te voren afzeggen. Bij een niet tijdige afzegging zullen de kosten voor een consult van 1 uur in rekening worden gebracht.