Je hebt 't in je!


Vrouwenkracht staat voor intuïtie, innerlijke wijsheid en kwetsbaarheid. Als krachtige vrouw koester jij je wijsheid en voel jij je vrij om je uit te spreken, je grenzen aan te geven, je verlangens leven in te blazen. Je staat in contact met je hoofd, hart en buik. Vanuit deze sterke verbinding kan je contact maken met de wereld om jou heen.

Toch is deze 'natuurlijke aard' voor veel vrouwen helemaal niet vanzelfsprekend. In buik en bekkengebied liggen vaak pijn en emoties opgeslagen, die ervoor zorgen dat jij je kleiner maakt dan je bent, je aanpast, of je mening voor je houdt. Deze gevoelens weerhouden je er (onbewust) van om te groeien, te stralen, het leven ten volste te ervaren!


Wil je meer uit je hoofd en meer in je lijf? Merk je dat het steeds meer moeite kost om te blijven rennen in de snelheid van onze huidige maatschappij? Voel je dat het tijd is voor een verandering, maar weet je nog niet goed welke kan het op mag gaan? Weet jij ergens dat er veel meer in jou zit dan dat er nu uitkomt? Wil je meer creativiteit, meer plezier, meer flow in jouw leven?

Op het moment dat jij echt weer ín je lichaam kan zakken, en niet meer vanuit je hoofd hoeft te reageren, komt er een levensenergie op gang waar je U tegen zegt! Je zult veel meer flow ervaren in je leven en voelen dat de juiste dingen op het juiste moment op je pad komen. Dat er veel meer moeiteloosheid kan ontstaan als je je behoefte aan controle los kunt laten. Dan wijst het leven je de weg!


Misschien vind je het spannend, stel je nieuwe stappen steeds uit of zie je beren op de weg? Ik snap het, het ís ook spannend! Of je nou van baan wisselt, het roer wilt omgooien en naar het buitenland gaan, écht voor jezelf kiezen terwijl de rest van de wereld iets anders denkt.


Maar alleen als je de spanning, angst en twijfel aan durft te kijken, kun je ook daadwerkelijk komen bij waar je zo graag wilt zijn! Je kunt niet naar de overkant zwemmen zolang je de kant nog vast hebt. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. In een traject met mij gaan we samen kijken naar jouw verlangens, naar daar waar je graag naartoe wilt. En stap voor stap, help ik je bewegen in de goede richting.