Wat gebeurt er tijdens een sessie?


Tijdens een Pelvic Release sessie zal ik met zachte aanraking, aandacht en energiewerk met je bekken bezig zijn. Ook jij bent met je aandacht bij je lijf en mijn handen. Door in een veilige setting en space contact te maken met de energie en blokkades die in dit gebied opgeslagen liggen, zul je deze kunnen loslaten. Daar waar het vastzit, kan de energie weer vrij kan gaan stromen en ontstaat er er weer meer ruimte en bewustzijn ontstaat in dit gebied. Je zult voelen dat je meer in je lichaam en bekken aanwezig kunt zijn en je vrijer voelt. Je kunt meer genieten van seksualiteit en voelt je meer verbonden met jezelf en anderen.  

Elke sessie verloopt anders. Soms kan een energetische release heel subtiel zijn en soms komen er intense emoties voorbij. Emoties die al in je lijf aanwezig zijn, maar nog niet eerder de ruimte gekregen hebben. Nu krijg je de kans om ze volledig toe te laten en daarmee los te laten. Het kan ook zijn dat je niets voelt - ook dat is een essentiële laag van voelen. Het wil niet zeggen dat er niets gebeurt.

Een sessie kan zowel inwendig als uitwendig plaatsvinden. We zullen altijd met elkaar afstemmen wat het meest waardevol lijkt op dat moment. Hierin is veiligheid om je werkelijk te openen en te voelen ontzettend belangrijk.


Na de sessie

Het kan goed zijn dat je het gevoel hebt hard te hebben gewerkt na een sessie. Meestal is het fijn als je de verdere dag niet heel veel grootse dingen meer hoeft en je een beetje lief voor jezelf kunt zijn. Het is belangrijk om veel water te drinken en te matigen met alcohol en koffie.

Integratie van de sessie gebeurt vaak in de eerste dagen (soms weken) na de sessie. Ook daarin geldt; geef ruimte aan wat je voelt en wees mild.


Mocht je twijfelen over bepaalde klachten die je tegenkomt, ben ik natuurlijk bereikbaar tussen de sessies door.


FAQ


Is dit alleen voor vrouwen geschikt?

Nee, zowel mannen als vrouwen zijn welkom voor Pelvic Release.


Wat moet ik meenemen?

Het is fijn als je een losse broek draagt, zoals een joggingbroek of iets dergelijks. Je kan je hier omkleden.


Is er vergoeding vanuit de verzekeraar?

Nee, helaas wordt het niet vergoed. Coach- en therapiekosten zijn wel aftrekbaar van de belasting.


Kan ik ook een zakelijk traject doen?

Ja, zeker. Als je werkgever het traject vergoed, dan bereken ik op de factuur 21% BTW bovenop de trajectprijs.